ΚΟΙΝΩΝΙΑ

COSMOTE: Δωρεάν ίντερνετ και λεπτά ομιλίας

Η COSMOTE προχώρησε σε μια σειρά διευκολύνσεων προς τους συνδρομητές της, δίνοντας δωρεάν ίντερνετ, λεπτά ομιλίας αλλά και μέσα από το YouTube το COSMOTE History.   Άμεση ήταν η ανταπόκριση της εταιρείας στο κάλεσμα του Υπουργού Επικρατείας, με την πρωτοβουλία που έχει τίτλο #DigitalSolidarityGR. Στόχος των δράσεων της COSMOTE, είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να διευκολυνθούν...
COSMOTE: Δωρεάν ίντερνετ και λεπτά ομιλίας

Η COSMOTE προχώρησε σε μια σειρά διευκολύνσεων προς τους συνδρομητές της, δίνοντας δωρεάν ίντερνετ, λεπτά ομιλίας αλλά και μέσα από το YouTube το COSMOTE History.  

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της εταιρείας στο κάλεσμα του Υπουργού Επικρατείας, με την πρωτοβουλία που έχει τίτλο #DigitalSolidarityGR.

Στόχος των δράσεων της COSMOTE, είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να διευκολυνθούν οι συνδρομητές της που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο εξωτερικό και να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία στην οικογένεια και ειδικά στους νέους για όσο διάστημα “μένουμε σπίτι”. Συγκεκριμένα, η COSMOTE προχωρά στις παρακάτω ενέργειες:

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής

Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές MyCOSMOTEAppκαι WHAT’SUPApp.

B. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία

Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTΕ παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMSκαι 1GBγια δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Η COSMOTETVπροσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTΕ HISTORYHD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου.Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTEHISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTΕ TVκαι εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «COSMOTE: Δωρεάν ίντερνετ και λεπτά ομιλίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ