ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Ουρές από τα χαράματα! (vid)

Αρκετοί πολίτες βρίσκονται στην ουρά για να εξυπηρετηθούν στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η κατάσταση δεν θυμίζει καθόλου τις εικόνες της Δευτέρας, οπότε πάνω από 490 άτομα περίμεναν σε συνθήκες συνωστισμού για να εξυπηρετηθούν. Εμφανώς πιο ελεγχόμενη είναι η κατάσταση αφού οι καταναλωτές που έχουν σπέυσει στη ΔΕΗ για να...
ΔΕΗ: Ουρές από τα χαράματα! (vid)

Αρκετοί πολίτες βρίσκονται στην ουρά για να εξυπηρετηθούν στα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η κατάσταση δεν θυμίζει καθόλου τις εικόνες της Δευτέρας, οπότε πάνω από 490 άτομα περίμεναν σε συνθήκες συνωστισμού για να εξυπηρετηθούν.

Εμφανώς πιο ελεγχόμενη είναι η κατάσταση αφού οι καταναλωτές που έχουν σπέυσει στη ΔΕΗ για να εξυπηρετηθούν είναι πολύ λιγότεροι, έχουν χωριστεί στα δυο με βάση αν θέλουν να πληρώσουν το λογαριασμό τους ή να κάνουν κάποια άλλη αλλαγή στο συμβόλαιό τους ενώ οι αποστάσεις τηρούνται σε γενικές γραμμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραντίνα-Επικό: Ντύθηκαν σημαδούρες για να μπουν στη θάλασσα (video)

Από νωρίς βρίσκονται στο σημείο άνδρες της αστυνομίας για να επιτηρήσουν την τήρηση των αποστάσεων.

Μεγαλύτερη η ουρά στη ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στα δικαστήρια. Ο πρώτος πελάτης έφτασε για να πιάσει σειρά στις 4.45 τα ξημερώματα. Καταναλωτής δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι έχει βρίσκεται από τις 5.30 στη ΔΕΗ και έχει το νούμερο οκτώ. Κατήγγειλε επίσης ότι στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της ΔΕΗ οι καταναλωτές μπορεί να βρίσκονται στην αναμονή έως και μισή ώρα και χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς», ότι υπάλληλοι της ΔΕΗ καλούν πίσω τους καταναλωτές για να μην περιμένουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Ουρές από τα χαράματα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.