ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΘ 2021 – Κυριακός Μητσοτάκης: Απίστευτη ατάκα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών

Την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τυφλών στη Μίκρα επισκέφθηκε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την παρουσία του στη ΔΕΘ 2021 και είπε μια απίστευτη ατάκα!
ΔΕΘ 2021 – Κυριακός Μητσοτάκης: Απίστευτη ατάκα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών

ΔΕΘ 2021 – Κυριακός Μητσοτάκης: Το γήπεδο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών, στη Μίκρα, επισκέφθηκε χθες (10/9) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας επί ελληνικού εδάφους, καθώς η ελληνική αποστολή αναχωρεί για την Τσεχία, όπου θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Τυφλών.

Τα μέλη της Εθνικής ομάδας συνομίλησαν με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον άκουσαν να λέει μια πραγματικά απίστευτη ατάκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα ατυχές σχόλιο στην Εθνική ομάδα τυφλών: «Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να βλέπουμε και μείς τον κόσμο από την δικιά σας οπτική γωνία. Δεν μπορώ να πω ματιά αλλά από την δίκη σας οπτική γωνία», είπε ο πρωθυπουργός και έγινε viral.

Δείτε το video:

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επισκέπτομαι και πάλι αυτό τον χώρο. Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία φορά που τον είχα επισκεφτεί είχα ενοχληθεί από την ποιότητα του γηπέδου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για άτομα με προβλήματα στην όραση που καταβάλλουν μία εκπληκτική προσπάθεια να αθληθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο, είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:” Αναλάβαμε τότε, διακριτικά, την δέσμευση να λύσουμε το θέμα αυτό και χαίρομαι που σήμερα επισκέπτομαι και πάλι το γήπεδο αυτό, το βλέπω σε εξαιρετική κατάσταση και νομίζω ότι προσθέσαμε μια μικρή ψηφίδα ακόμα στις αθλητικές υποδομές της Καλαμαριάς, που νομίζω, όμως, ότι είχε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό πρόσημο».

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: 5.500 αστυνομικοί για να «προστατέψουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη…παρόλο που κερδίζει στις δημοσκοπήσεις

ΔΕΘ 2021: Δυναμικές κινητοποιήσεις αστυνομικών και στρατιωτικών κατά της κυβέρνησης (videos)

Τζόκοβιτς: Στον τελικό του US Open – Ραντεβού με την ιστορία την Κυριακή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΘ 2021 – Κυριακός Μητσοτάκης: Απίστευτη ατάκα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.