ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασκέδαση Κλαμπ: Τα νέα μέτρα – Αναλυτικά τι ισχύει

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφάσισε η Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με την διασκέδαση και τα κλαμπ. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει.
Διασκέδαση Κλαμπ: Τα νέα μέτρα – Αναλυτικά τι ισχύει

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που αποφάσισε η Ελληνική Κυβέρνηση αναφορικά με την διασκέδαση και τα κλαμπ. Δείτε αναλυτικά τι ισχύει.

Διασκέδαση κλαμπ: Η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε τα νέα μέτρα που τίθενται από σήμερα σε λειτουργία αναφορικά με την εστίαση και πιο συγκεκριμένα τα κέντρα διασκέδασης.

Από ότι φαίνεται, το μήνυμα που έστειλε η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα δεν το έλαβε η Κυβέρνηση που πλέον στέλνει τους ανεμβολίαστους στο περιθώριο, καταστρέφοντας τη κοινωνική τους ζωή.

Από σήμερα λοιπόν, οι κλειστοί χώροι εκτός από τα κέντρα διασκέδασης, θα λειτουργούν ως αμιγείς (θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση και νοσήσαντες), θα λειτουργούν με πληρότητα 85%.

Η χρήση μάσκας σε θέατρα και σινεμά θα είναι υποχρεωτική, ενώ οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση self test από τους γονείς.

Θα πραγματοποιείται έλεγχος στη είσοδο με το CovidFree Gr app με επίδειξη ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού και ταυτότητας. Οι πολίτες τρίτων χωρών επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης της χώρας τους.

Αναλυτικότερα τι ισχύει με τα νέα μέτρα:

Οι υπαίθριοι χώροι ψυχαγωγίας καθήμενων, εκτός από τα γήπεδα, όταν λειτουργούν ως αμιγείς, θα μπορούν να έχουν 85% πληρότητα, ενώ θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Όταν λειτουργούν ως μικτοί χώροι τότε προβλέπεται εκτός από υποχρεωτική χρήση μάσκας:

  • 75% Πληρότητα για χώρους <1000 καθήμενων
  • 70% Πληρότητα για χώρους <5000 καθήμενων
  • 65% Πληρότητα για χώρους <15000 καθήμενων

Τα υπαίθρια και κλειστά κέντρα διασκέδασης, θα λειτουργούν αποκλειστικά ως αμιγείς χώροι, με 85% πληρότητα και θα δέχονται μόνο καθήμενους.

Οι ανοιχτοί χώροι εστίασης – όπως τα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια- θα λειτουργούν με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση νέα μέτρα: Τι ισχύει για ανεμβολίαστους και κλειστούς χώρους – Μπορούν να πάνε τουαλέτα;

Ολυμπιακός: Ο Σισέ είναι φευγάτος!

«Το νησί»: H Ρώσικη πολυβραβευμένη ταινία με πρωταγωνιστή τον Πιοτρ Μαμόνωφ που καταγράφει την Ορθόδοξη πνευματικότητα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διασκέδαση Κλαμπ: Τα νέα μέτρα – Αναλυτικά τι ισχύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.