ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης (vid)

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενη στη δίκη Τοπαλούδη, χωρίς να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά και καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη. Νωρίτερα και συγκεκριμένα την ώρα που ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου ζητούσε από το δικαστήριο  την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας, η μητέρα της Ελένης, ξέσπασε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχoι και οι δύο...
Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης (vid)

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενη στη δίκη Τοπαλούδη, χωρίς να τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά και καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα την ώρα που ο συνήγορος του 23χρονου Ροδίτη κατηγορουμένου ζητούσε από το δικαστήριο  την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας, η μητέρα της Ελένης, ξέσπασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχoι και οι δύο κατηγορούμενοι!

Φώναξε μέσα στην αίθουσα: «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρονών ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου».

Στη συνέχεια μάλιστα αποχώρησε από την αίθουσα και βγήκε από το κτίριο, όπου ήταν αρκετοί άνθρωποι μαζεμένοι και φωνάζαν συνθήματα υπέρ της μνήμης της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.