ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος αποκαλύπτει: Το ξεσκέπασμα του γιατρού «μαϊμού» και το fake τροχαίο στην Ιταλία

Ένας από τους ανθρώπους που ζήτησαν βοήθεια από τον γιατρό «μαϊμού», ήταν ο Λαρισαίος δικηγόρος, Στέλιος Σούρλας. Ο ίδιος θέλησε να μιλήσεις στο Open TV, για τη δράση του… γιατρού και αποκάλυψε πως άρχισε ο ίδιος να τον υποψιάζεται. Μάλιστα, μίλησε και ως εκπρόσωπος των περιπτώσεων θυμάτων που εξαπατήθηκαν ή παραλίγο να εξαπατηθούν από τον...
Δικηγόρος αποκαλύπτει: Το ξεσκέπασμα του γιατρού «μαϊμού» και το fake τροχαίο στην Ιταλία

Ένας από τους ανθρώπους που ζήτησαν βοήθεια από τον γιατρό «μαϊμού», ήταν ο Λαρισαίος δικηγόρος, Στέλιος Σούρλας.

Ο ίδιος θέλησε να μιλήσεις στο Open TV, για τη δράση του… γιατρού και αποκάλυψε πως άρχισε ο ίδιος να τον υποψιάζεται.

Μάλιστα, μίλησε και ως εκπρόσωπος των περιπτώσεων θυμάτων που εξαπατήθηκαν ή παραλίγο να εξαπατηθούν από τον 47χρονο που κατηγορείται.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον 47χρονο, όταν και χρειάστηκε να μεταφέρει έναν συγγενή του, που αντιμετώπιζε προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκέλλα: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη

Έτσι, άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν ο γιατρός «μαϊμού», άρχισε να του δίνει μη λογικές και επιστημονικές απαντήσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει, ενώ δεν υπήρχε η ιστοσελίδα του στο internet.

Δείτε τα όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικηγόρος αποκαλύπτει: Το ξεσκέπασμα του γιατρού «μαϊμού» και το fake τροχαίο στην Ιταλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.