ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη

Σήμερα (23/6) απολογείται στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται ότι άρπαξε τη Μαρκέλλα. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη σε βάρος του 10χρονου κοριτσιού. «Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση,...
Μαρκέλλα: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη

Σήμερα (23/6) απολογείται στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται ότι άρπαξε τη Μαρκέλλα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη σε βάρος του 10χρονου κοριτσιού.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

Ενώ στη συνέχεια, έκανε… επίθεση στον Αλέξη Κούγια, που εκπροσωπεί την οικογένεια της Μαρκέλλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Φυσσούν (pics)

«Είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο να δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Έγινε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κούγια για τις επιθέσεις που δέχομαι στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τη συνάντηση ανέβαλα εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι πάρα πολύ άδικο για τα προσχήματα και για το βωμό της δημοσιότητας που πάντοτε επιδιώκει, να γίνονται επιθέσεις σε βάρος συναδέλφου», τόνισε ο κ. Νουλεζας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Αρνείται τις κατηγορίες η 33χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.