ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Πρόταση να πάει σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων

Πρόταση προκειμένου ο Δημήτρης Λιγνάδης να πάει σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων κατέθεσε η εισαγγελέας.
Δημήτρης Λιγνάδης: Πρόταση να πάει σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων

Δημήτρης Λιγνάδης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων με την οποία κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης και έχει οδηγήσει στην προφυλάκιση του στις φυλακές Τριπόλεως όπου και κρατείται.

Ο κατηγορούμενος που πρόσφατα αποφάσισε μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, να καταθέσει μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων της υπόθεσης, απειλείται πλέον με την παραπομπή σε δίκη για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων παιδιών.

Σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέα, ο Λιγνάδης θα πρέπει να παραμείνει κρατούμενος, απορρίπτοντας το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η πλευρά του αλλά και να πάει σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με την κατηγορία του κακουργήματος κατά συρροή.

Το αίτημα αυτό από την εισαγγελέα αναμένεται να εξεταστεί το επόμενο χρονικό διάστημα από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο και αναμένεται να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με την συγκεκριμένη πρόταση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Λιγνάδης: Πρόταση να πάει σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.