ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Τώρα κάνει μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφάσισε να κάνει μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων!
Δημήτρης Λιγνάδης: Τώρα κάνει μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων!

Δημήτρης Λιγνάδης: Τη στιγμή που σε λίγο καιρό συμπληρώνονται 10 μήνες από την προφυλάκιση του, ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφάσισε μέσω του συνηγόρου του να υποβάλλει μηνύσεις προς την πλευρά των θυμάτων και των μαρτύρων της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης με την οποία κατηγορείται.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας είχε γνωστοποιήσει πως θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη του, κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και σε περίπτωση που δεν γίνει η δίκη έπειτα από 18μήνες από την ημέρα της προφυλάκισης του.

Οι κινήσεις από την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη όμως, αποδεικνύεται πως δεν σταματούν εκεί, καθώς πλέον στρέφεται εναντίον των θυμάτων αλλά και των μαρτύρων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη, ο δικηγόρος δύο από τα θύματα του Λιγνάδη, Γιάννης Βλάχος, ο κατηγορούμενος προχωράει σε μια κίνηση που ως μοναδικό στόχο έχει τον εκφοβισμό και την επιθετικότητα, ενώ όπως υποστήριξε δεν έχει καμία νομική βαρύτητα αυτή τη στιγμή και δεν επηρεάζει την εκδίκαση της υπόθεσης.

«Η πλευρά Λιγνάδη υποστηρίζει πως όσα έχουν καταθέσει τα θύματα είναι ψευδή. Εάν ο κ. Λιγνάδης καταδικαστεί, αυτές οι μηνύσεις δεν έχουν καμία τύχη.

Εάν αθωωθεί, τότε θα εξεταστεί εάν τα θύματα και οι μάρτυρες είχαν δόλο για να μηνύσουν τον κύριο Λιγνάδη. Θέλω να τονίσω ότι η διαδικασία αυτή σκοπεύει στην κατατρομοκράτηση των θυμάτων.

Είναι δικαίωμά του να κάνει μηνύσεις, αλλά η υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη έχει επιδείξει μία απαράδεκτη επιθετικότητα στα θύματα, όταν προσπάθησε να τα κατασπηλώσει ηθικώς», δήλωσε ο κ. Βλάχος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής του MEGA, με όλα όσα δήλωσε ο κ. Γιάννης Βλάχος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Λιγνάδης: Τώρα κάνει μηνύσεις εναντίον θυμάτων και μαρτύρων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.