ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας

«Χθες στη Βουλή ακούσαμε πολλούς βουλευτές, κυρίως της Αριστεράς να παραπέμπουν στο Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή».
Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας

Την έντονη αντίθεση της ΝΙΚΗΣ στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, εξέφρασε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την Πέμπτη στον Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Δημήτρης Νατσιός υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό, καθώς όπως είπε το «Σύνταγμα είναι σαφέστατο» και μιλάει «για πατρότητα και μητρότητα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, μετά το «γάμο ομοφυλοφίλων κατευθείαν θα έχουμε και την προσφυγή στην Ε.Ε. και πλέον θα μιλάμε και για υιοθεσίες παιδιών».

Ο Δημήτρης Νατσιός υπογράμμισε πως το «σύμφωνο συμβίωσης που επεκτάθηκε το 2015 και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια καλύπτει τα πάντα».

«Προσωπικά και η ΝΙΚΗ, αντιδρούμε στο θέμα του γάμου και της υιοθεσίας παιδιών. Τα παιδιά εκτός από το φυσικό λίπασμα της ανατροφής που είναι η αγάπη κυριώς χρειάζονται πρότυπα», σημείωσε.

Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας

Ο Δημήτρης Νατσιός τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει «την εμμονή κάποιων το σύμφωνο συμβίωσης να βαπτιστεί γάμος».

«Δεν το έχουμε κρύψει πως εκ κοιλίας μητρός είμαστε χριστιανοί ορθοδοξοι. Στη ΝΙΚΗ δεχόμαστε τον θρησκευτικό γάμο, σεβόμαστε όμως και αυτούς που καταφεύγουν στον πολιτικό γάμο. Εμπνεόμαστε από τις αρχές του Ευαγγελίου», είπε.

«Χθες στη Βουλή ακούσαμε πολλούς βουλευτές, κυρίως της Αριστεράς να παραπέμπουν στο Ευαγγέλιο και την Αγία Γραφή. Αν σκόνταφταν στο πρώτο κεφάλαιο στη Γέννηση, στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός, έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας. Επιλύονται όλα τα θέματα», υπογράμμισε ο Δημήτρης Νατσιός.

Να σημειωθεί πως ιδιαίτερα θετικά σχόλια συγκέντρωσε η αντιμετώπιση που είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ (σ.σ. σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του), ο οποίος του άφησε χώρο να μπορεί να απαντήσει, σεβόμενος τον θεσμικό του ρόλο ενώ με τις ξεκάθαρες ερωτήσεις του βοήθησε στο να αναδειχθούν το σκεπτικό και οι θέσεις του Δημήτρη Νατσιού.

Διαβάστε επίσης:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Κίνηση «ματ» και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του – Ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το ν/σ των γκέι γάμων

Τέμπη: Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είναι μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ κι από τον Κώστα Καραμανλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.