ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Γιατί συνέβη – Το πρόβλημα στα φρένα

Στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στον ΗΣΑΠ, ο πρόεδρος των εργαζομένων, ανέφερε πως το όχημα συντήρησης δεν είχε φρένα και για να το σταματήσουν έβαλαν τον συρμό.
Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Γιατί συνέβη – Το πρόβλημα στα φρένα

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ συνέβη σήμερα το πρωί με έναν νεκρό και δύο τραυματίες με τον πρόεδρο των εργαζομένων να εξηγεί πως συνέβη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ημέρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, άρχισε με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, από το οποίο «έφυγε» ένας άνθρωπος και δύο τραυματίστηκαν. Το δυστύχημα ήταν σοκαριστικό στον ΗΣΑΠ, με ένα νεκρό και δύο τραυματίες, όπως έγραψε νωρίτερα το Sportime.

Για το γεγονός αυτό τοποθετήθηκε στο Open, o πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, ο οποίος περιέγραψε τι συνέβη.

Είπε πως ήταν ένα μηχάνημα που λειαίνει την επιφάνεια στα πλαίσια της συντήρησης που πραγματοποιείται. Με μία εταιρεία από την Δανία να έχει αναλάβει το έργο και ο οδηγός να είναι του εργολάβου.

Όμως ενώ ξεκίνησε η όλη διαδικασία ο οδηγός κατάλαβε πως δεν έχει φρένα το όχημα. Για να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη ταχύτητα του, επειδή είναι κατηφορικό το σημείο, έβαλαν τον συρμό.

Όσο για την κατάσταση του ενός από τους δύο τραυματίες σημείωσε πως η κατάσταση του είναι δύσκολη. Τέλος είπε πως πρέπει αρχικά να απελευθερώσουν το δίκτυο και μετά να δουν τι θα κάνουν.

Λόγω της σύγκρουσης που υπήρξε μόνο τα δρομολόγια ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Ομόνοια πραγματοποιούνται. Ενώ οι τοπικές συγκοινωνίες θα εξυπηρετούν το κομμάτι Κηφισιά με Ομόνοια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Γιατί συνέβη – Το πρόβλημα στα φρένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.