ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε που θα γίνει ο διαγωνισμός για 295 θέσεις δικαστικών επιμελητών

Τα θέματα θα είναι κοινά για τους υποψηφίους όλης της χώρας.
Δείτε που θα γίνει ο διαγωνισμός για 295 θέσεις δικαστικών επιμελητών

Το υπουργείο Δικαιοσύνης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση 295 κενών οργανικών θέσεων δικαστικών επιμελητών για το έτος 2024.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2014 στο Κατάστημα του Εφετείου της έδρας του κάθε Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών, σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος.

Η εξέταση είναι γραπτή και περιλαμβάνει: τον Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών και την Πολιτική Δικονομία, τον Ποινικό Κώδικα και την Ποινική Δικονομία, τον Αστικό Κώδικα και το Εμπορικό Δίκαιο.

Τα θέματα θα είναι κοινά για τους υποψηφίους όλης της χώρας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν κατά τα έτη 1984 έως 2002.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι 295 κενές θέσεις κατανέμονται ως εξής: Εφετείο Αθηνών 90, Εφετείο Πειραιώς 21, Εφετείο Εύβοιας 8, Εφετείο Αιγαίου 5, Εφετείο Βορείου Αιγαίου 7, Εφετείο Δωδεκανήσου 4, Εφετείο Λαμίας 8, Εφετείο Θεσσαλονίκης 40, Εφετείο Λάρισας 23, Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας 13, Εφετείο Θράκης 17, Εφετείο Κέρκυρας 3, Εφετείο Ιωαννίνων 9, Εφετείο Πατρών 12, Εφετειο Δυτικής Στερεάς Ελλάδος 8, Εφετείο Ναυπλίου 7, Εφετείο Καλαμάτας 4, Εφετείο Κρήτης 6, Εφετείο Ανατολικής Κρήτης 10.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντηση του με το μακρύ χέρι του Τραμπ στις ΗΠΑ και τι συνέβη

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή θα είναι η νέα του δουλειά και θα έχει να κάνει με νεαρά κορίτσια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε που θα γίνει ο διαγωνισμός για 295 θέσεις δικαστικών επιμελητών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.