ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντηση του με το μακρύ χέρι του Τραμπ στις ΗΠΑ και τι συνέβη

Η προγραμματισμένη συνάντηση που πέρασε κάτω από το ραντάρ, του Στέφανου Κασσελάκη.
Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντηση του με το μακρύ χέρι του Τραμπ στις ΗΠΑ και τι συνέβη

Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με το «μακρύ χέρι του Τραμπ» στις ΗΠΑ και τι συνέβη και αυτή ακυρώθηκε.

Την προγραμματισμένη συνάντηση που πέρασε κάτω από το ραντάρ, του Στέφανου Κασσελάκη με την οργάνωση AIPAC, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.

Η συγκεκριμένη οργάνωση, θεωρείται πολύ κοντά στην κυβέρνηση του Ισραήλ ενώ κατά κάποιους αποτελεί «το μακρύ χάρη του Τραμπ στις ΗΠΑ», σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος.

Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντησή του με το μακρύ χέρι του Τραμπ στις ΗΠΑ και τι συνέβη

«Το AIPAC είναι μία δεξιά οργάνωση που υποστηρίζει εξτρεμιστές Ρεπουμπλικάνους αρνητές του αποτελέσματος των εκλογών», τονίζεται.

Μετά τις αντιδράσεις πάντως η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη ακυρώθηκε, με φόντο και την ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή και την ένταση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν.

Διαβάστε επίσης:

Αεροπορικά Τέμπη: Τα 14 αεροδρόμια που οι ελεγκτές είναι στα κάγκελα με τις ελλείψεις!

Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκινάνε σύντομα αλλά με άγνωστη ημερομηνία έναρξης – Μέχρι τον Ιούλιο η προθεσμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Το μυστήριο με την συνάντηση του με το μακρύ χέρι του Τραμπ στις ΗΠΑ και τι συνέβη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.