ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου

Εντός της ημέρας θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου που εμπλέκεται με την δολοφονία του Άλκη.
Δολοφονία Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της διαλεύκανσης της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, η Αστυνομία έχει πλέον στα χέρια της τους εννέα από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση οι οποίοι  δείχνουν ως δράστη και δολοφόνο του Άλκη έναν 21χρονο Έλληνα που στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε οπαδικά επεισόδια.

Οι έρευνες όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου που κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και να περάσει τα σύνορα προς Αλβανία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δύο είναι οι συλλήψεις που εκκρεμούν στην υπόθεση με την μια εξ αυτών να αφορά τον εν λόγω 20χρονο τον οποίο έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές που ήταν το μοιραίο βράδυ στο σημείο του εγκλήματος και μάλιστα είχε ενεργό ρόλο σε αυτό.

Όπως σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος εντός της ημέρας αναμένεται ο αρμόδιος Εισαγγελέας να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης προκειμένου να ζητηθεί από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει για να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την σύλληψη του καταζητούμενου ως ζήτημα τιμής με στόχο η Αστυνομία να φτάσει άμεσα στην λύση της υπόθεσης και στην διαλεύκανση της δολοφονίας που στοίχησε στον Άλκη την ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Δείτε τα όσα είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Διεθνές ένταλμα σύλληψης του 20χρονου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.