ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Ελληνικής καταγωγής ο δράστης; Άρχισαν να μιλούν οι εμπλεκόμενοι – Ραγδαίες εξελίξεις

Έναν 21χρονο Έλληνα φαίνεται να δείχνουν στις αρχές ως τον υπεύθυνο για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού οι ως τώρα συλληφθέντες.
Δολοφονία Άλκη: Ελληνικής καταγωγής ο δράστης; Άρχισαν να μιλούν οι εμπλεκόμενοι – Ραγδαίες εξελίξεις

Δολοφονία Άλκη: Ο Άλκης Καμπανός έφυγε άδικα μόλις στα 19 του χρόνια με την εν ψυχρώ δολοφονία του να έχει συγκλονίσει τη χώρα. Η οικογένεια του αλλά και ολόκληρη η κοινωνία ζητάνε πλέον τη δικαίωση του αδικοχαμένου νεαρού με τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Η αστυνομία προχώρησε χτες σε 8 ακόμη συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ την ώρα που εκδόθηκαν 10 συνολικά εντάλματα σύλληψης. Ένα από τα εντάλματα αφορά και έναν Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Συνολικά αυτή τη στιγμή 9 είναι οι συλληφθέντες μαζί με τον 23χρονο Αλβανό που ήταν ο πρώτος που τακτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμετοχή του στην επίθεση. Ο 23χρονος μάλιστα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα. Εις βάρος του έχει ασκηθεί, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Οι μέχρι τώρα συλληφθέντες έχουν αρχίσει να δίνουν πληροφορίες στους αστυνομικούς οι οποίες φέρνουν την ανατροπή και προδίδουν έναν 21χρονο Έλληνα ως τον φερόμενο δράστη της δολοφονικής επίθεσης. Ο 21χρονος Έλληνας είναι ένας από τους εως τώρα συλληφθέντες, δεν είχε μέχρι τώρα κάποια άλλη καταγεγραμμένη επίθεση και τα αποτυπώματά του δεν δεν υπήρχαν στη βάση.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για την διασταύρωσή τους με όσα βρέθηκαν πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία, το μικρό δρεπάνι το οποίο σοκάρει.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 20 με 23 χρονών. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψή τους με τη βοήθεια πλούσιου υλικού από βίντεο τα οποία απεικονίζουν τους δράστες τόσο στο σημείο που έγινε η δολοφονία του Άλκη όσο και έξω από κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, το κινητό του 23χρονου Αλβανού τους έδωσε πολλές πληροφορίες για το δίκτυο των επαφών του.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες και δεν αποκλείεται να έχουμε καινούργιες πληροφορίες τις επόμενες ώρες. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος των θυμάτων της φονικής επίθεσης, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως θα ζητήσει η δίκη του Άλκη να μην πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Ελληνικής καταγωγής ο δράστης; Άρχισαν να μιλούν οι εμπλεκόμενοι – Ραγδαίες εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις