ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: «Για κάθε ΑΛΚΗ» – Συγκλονίζουν οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη στέλνουν ηχηρό μήνυμα για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Δολοφονία Άλκη: «Για κάθε ΑΛΚΗ» – Συγκλονίζουν οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δολοφονία Άλκη: Το δικό τους συγκλονιστικό μήνυμα για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού έστειλαν οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές σε μια κίνηση με πολλαπλά μηνύματα σχημάτισαν με τις τσάντες τους στο έδαφος το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη και την φράση «Για κάθε ΑΛΚΗ» προκαλώντας συγκίνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ολοένα και αυξάνονται οι φωνές αντίδρασης στα σοκαριστικά γεγονότα που βιώνει τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας, με παιδιά αλλά και φιλάθλους όλων των ομάδων να ενώνουν τις φωνές του φωνάζοντας «Μέχρι εδώ».

Ο Άλκης Καμπανός μπορεί να έφυγε άδοξα και πρόωρα από την ζωή όμως κατάφερε να γίνει μέσω του πόνου του σημαία σε μια προσπάθεια για την αλλαγή.

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα από τους μαθητές του  Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:

https://youtu.be/tpTnFRpEB5g

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: «Για κάθε ΑΛΚΗ» – Συγκλονίζουν οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.