ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Μαχαιροβγάλτης ο δολοφόνος του – Είχε μαχαιρώσει ξανά στο ίδιο σημείο

Ο 23χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν στο ίδιο σημείο.
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Μαχαιροβγάλτης ο δολοφόνος του – Είχε μαχαιρώσει ξανά στο ίδιο σημείο

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Συνήθεια φαίνεται πως το είχε να μαχαιρώνει ο 23χρονος συλληφθέντας από την Αστυνομία ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η sfina.gr, ο αλλοδαπός οπαδός είχε επιτεθεί και πάλι με μαχαίρι το 2019, στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του Άλκη Καμπανού.

Μάλιστα, τότε είχε μαχαιρώσει και πάλι το θύμα του χωρίς να τον σκοτώσει κάτι που τον οδήγησε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι τον παρέπεμψαν σε τακτική δικάσιμο η οποία δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα.

Φαίνεται πως ο Άλκης Καμπανός δεν ήταν ο πρώτος στόχος του δολοφόνου του καθώς είχε… πείρα στις δολοφονικές επιθέσεις και παρέμενε ατιμώρητος!

Θυμίζουμε πως σήμερα, η κηδεία του άτυχου νεαρού τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Βέροια μέσα σε βαρύ κλίμα πενθους.

https://youtu.be/4cg_mmXBhXE

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Μαχαιροβγάλτης ο δολοφόνος του – Είχε μαχαιρώσει ξανά στο ίδιο σημείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.