ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σοκάρει το video από τη στιγμή της επίθεσης

Ανατριχίλα, οργή και απόγνωση, βλέποντας κανείς το video από τη δολοφονία ενός ακόμη νέου ανθρώπου
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σοκάρει το video από τη στιγμή της επίθεσης

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το video από τη στιγμή της επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Σε αυτό φαίνονται οι δράστες να χτυπούν τα θύματά τους, προτού επιβιβαστούν στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν και τραπούν σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) συνελήφθη ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ήταν γνωστός στην Αστυνομία για αντίστοιχο περιστατικό του 2019, όταν είχε επιτεθεί στο θύμα του με μαχαίρι.

Είχε μαχαιρώσει ξανά

Από τότε εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί, με τη σχετική κωλυσιεργία να αποδεικνύεται μοιραία για τον Άλκη Καμπανό.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν σεσημασμένο που, κατά τύχη, δεν είχε γίνει δολοφόνος μόλις πριν από λίγα χρόνια.

Δυστυχώς η «δράση» αυτή του 23χρονου, έμελλε να κλείσει ένα σπίτι και να προκαλέσει ανείπωτη θλίψη σε ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Στον σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών όπου η Αστυνομία έκανε έφοδο, εντοπίστηκαν:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες
  • Κράνη
  • Βεγγαλικά χειρός
  • Κροτίδες
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.)
  • Μεταλλικοί σωλήνες
  • Ξύλινα ρόπαλα

Επομένως, θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει (για πολλοστή φορά) συζήτηση, αναφορικά με τα οπαδικά στέκια και τι συμβαίνει μέσα σ’ αυτά.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης, πλήθος κόσμου έσπευσε για να αφήσει ένα κερί στη μνήμη του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν κασκόλ.

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ άφησε ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας, όχι τα γούστα τους».

Το video-ντοκουμέντο από τη δολοφονία

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Σοκάρει το video από τη στιγμή της επίθεσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.