ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο του δράστη και τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά την επίθεση

Στοιχείο κλειδί το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που φέρεται να είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη
Δολοφονία Άλκη: Κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο του δράστη και τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά την επίθεση

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου από την «τμήμα εφόδου» των οπαδών του ΠΑΟΚ που επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 19χρονο και τραυμάτισαν σοβαρά δύο ακόμη φίλους του.

Διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime ότι ταυτοποιήθηκαν οι συνεργοί του 23χρονου Αλβανού, οπαδού του δικεφάλου, οι οποίοι σύμφωνα με τον δικηγόρο των θυμάτων Αλέξη Κούγια είναι ακόμη επτά τον αριθμό. Παράλληλα στον φερόμενο ως δράστη της δολοφονία επιβλήθηκαν ήδη οι πρώτες ποινές που αφορούν πλημμελήματα συνδέονται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών.

Η νέα εξέλιξη σύμφωνα με το κανάλι «Open» είναι βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα και πλέον τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα αποφανθούν αν το αίμα είναι από τα θύματα ή τον δράστη.

Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι ότι οι Αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο κλήσεις μία ώρα πριν τη δολοφονία του Άλκη και αμέσως μετά τη δολοφονία του 19χρονου. Πιθανότατα αυτά είναι και τα άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονία του νεαρού οπαδού του Αρη. Και για αυτά αναμένουμε τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών. Επιπλέον σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον κάτοχο του μαύρου αυτοκινήτου.

Ακόμη ξεκάθαρο είναι πλέον για τις αρχές, ότι η συγκεκριμένη χούλιγκαν του ΠΑΟΚ δρούσε ως εγκληματική οργάνωση και ουδεμία σχέση είχε με τα θύματά της. Δεν γνωρίζοντας από πριν. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί περιφερόταν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους και όταν εντόπιζαν κάποιο άτομο σε απόμερο δρόμο το ρωτούσαν τι ομάδα είναι. Αν δεν τους άρεσε η απάντηση που θα έπαιρναν θα έφταναν μέχρι και τη δολοφονία

Δολοφονία Άλκη: Εξιτήριο για τους φίλους του Άλκη

Στο μεταξύ εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπανικολάου παίρνουν σήμερα (3/2) οι δύο νεαροί, οι οποίοι έπεσαν θύματα οπαδικής βίας, στο επεισόδιο το οποίο έσυρε στον θάνατο του Άλκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τους δύο τραυματίες που διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» κατά την ημέρα της γενικής εφημερίας την 01/02/2022 και εισήχθησαν στη Δ΄ Χειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Εξέρχονται σήμερα 03/02/2022 από το νοσοκομείο με ιατρικές οδηγίες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητο του δράστη και τηλεφωνικές κλήσεις πριν και μετά την επίθεση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.