ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή, η πρώτη ποινή στον 23χρονο

Επιβλήθηκε πρώτη ποινή στον 23χρονο φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη, για τα ευρήματα στον σύνδεσμο.
Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή, η πρώτη ποινή στον 23χρονο

Δολοφονία Άλκη: Ο νεαρός άτυχος φίλος του Άρη δεν γυρίζει πίσω. Το ελάχιστο καθήκον που υπάρχει πλέον είναι να αποδοθούν οι ποινές σε όσους του στέρησαν τη ζωή και ήδη η πρώτη επιβλήθηκε.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης επέβαλλε στον 23χρονο που συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία, ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ.

Τα πλημμελήματα συνδέονται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών.

Επίσης του επιβλήθηκε απαγόρευση παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ σε περίπτωση που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής δυο ώρες πριν και δυο ώρες μετά για 5 χρόνια. Η ποινή είναι χωρίς αναστολή.

Από την μεριά του, ο 23χρονος δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις και εξήλθε του Δικαστικού Μεγάρου μετά από σχεδόν 5,5 ώρες, παίρνοντας αναβολή για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα για τις κακουργηματικές κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή, η πρώτη ποινή στον 23χρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.