ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Έλληνας καταζητούμενος

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Έλληνας καταζητούμενος για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Έλληνας καταζητούμενος

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, καθώς στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Έλληνας καταζητούμενος ο οποίος πήρε την απόφαση να παραδοθεί.

Πρόκειται για τον 25χρονο που ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και διέφευγε της σύλληψης όμως αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου να παραδοθεί.

Μάλιστα, η σύλληψη του θεωρείται από την Αστυνομία κομβική για την διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς θεωρείται πως είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην φονική επίθεση προς την παρέα του Άλκη λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Αρχές, ο 25χρονος οπαδός είχε καθαρό ποινικό μητρώο μέχρι σήμερα και αμέσως μετά την δολοφονία του 19χρονου εξαφανίστηκε από προσώπου γης προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Έτσι, άλλο ένα κομμάτι του παζλ συμπληρώνεται για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα με τον 20χρονο που διέφυγε στην Αλβανία να είναι και ο μοναδικός που πλέον καταζητείται ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Έλληνας καταζητούμενος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.