ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Ήταν βίαιος – Τον φοβόντουσαν η Νεκταρία και τα παιδιά» (vid)

Φίλης της Νεκταρίας που είναι το θύμα στην δολοφονία στην Ιεράπετρα Κρήτης, είπε στο Mega, πως η οικογένεια τον φοβόταν για όσα έκανε.
Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Ήταν βίαιος – Τον φοβόντουσαν η Νεκταρία και τα παιδιά» (vid)

Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: Φίλη του θύματος σε δηλώσεις της, τόνισε πως ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει την Νεκταρία και στο παρελθόν.

H δολοφονία στην Ιεράπετρα στην Κρήτη συνεχίζει να συγκλονίζει. Ένας 54χρονος έσφαξε την εν διαστάσει σύζυγο του, με ένα κουζινομάχαιρο.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε αμετανόητος και είπε στον γιο του ότι «Σκότωσα τη μάνα σας». Για τον κατηγορούμενο μίλησε στο Mega, μια πολύ καλή φίλη του θύματος.

Αρχικά έκανε γνωστό πως για αρκετά χρόνια βρισκόντουσαν σε διάσταση. Παρόλα αυτά έμενε μαζί με την Νεκταρία και τα τέσσερα παιδιά.

Ενώ η Νεκταρία έκανε δύο δουλειές για να τους συντηρήσει όλους, αυτός δεν την βοηθούσε καθόλου.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως όταν πήγαινε στα σπίτι τους, η Νεκταρία της έλεγε να μιλάει σιγά για να μην τον ενοχλήσουν, γιατί τον φοβόταν, τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά.

Τέλος σημείωσε πως το θύμα είχε απευθυνθεί στην αστυνομία χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση. Όμως παρακαλούσε τον κόσμο να μην μιλάει για αυτά που γίνονται για χάρη των παιδιών, επειδή ήταν εξαιρετική μάνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Ήταν βίαιος – Τον φοβόντουσαν η Νεκταρία και τα παιδιά» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.