ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Σκότωσα τη μάνα σας» είπε στον γιο του ο αμετανόητος δολοφόνος

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τη δολοφονία στην Ιεράπετρα, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Σκότωσα τη μάνα σας» είπε στον γιο του ο αμετανόητος δολοφόνος

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και πιο συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία στην Ιεράπετρα Κρήτης, που αποτέλεσε τη 13η γυναικοκτονία για το 2021 στην Ελλάδα.

Ο 54χρονος άνδρας έσφαξε εν ψυχρώ με ένα κουζινομάχαιρο τριάντα εκατοστών την εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία αρχικά εμβόλισε με τη μηχανή του και αργότερα αποτελείωσε.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, αφού τη μαχαίρωσε συνολικά οκτώ φορές για πάνω από επτά ώρες απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια παραδόθηκε.

«Σκότωσα τη μάνα σας» είπε στον γιο του ο συζυγοκτόνος, όταν τον πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά το φρικιαστικό έγκλημα. Τελικά οι διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ τον έπεισαν να παραδοθεί, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και σήμερα θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Μέχρι αυτή την ώρα ο δράστης δεν έχει πει λέξη για την πράξη του ενώ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τη δολοφονία της μητέρας των τεσσάρων παιδιών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η στιγμή που ο 54χρονος εμβολίζει την 48χρονη γυναίκα με τη μηχανή του έχει καταγραφεί και το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: «Σκότωσα τη μάνα σας» είπε στον γιο του ο αμετανόητος δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.