ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Δάφνη: Αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες οι αστυνομικοί

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τους δύο αστυνομικούς που κλήθηκαν για το περιστατικό με τον φόνο γυναίκας στην Δάφνη.
Δολοφονία στη Δάφνη: Αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες οι αστυνομικοί

Δολοφονία στη Δάφνη: Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τους δύο αστυνομικούς που κλήθηκαν για το περιστατικό με τον φόνο γυναίκας στην Δάφνη.

Δολοφονία στη Δάφνη: Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί που δεν έκαναν τίποτα, μπήκαν μετά από την υπόθεση της δολοφονίας γυναίκας από τον άντρα της στην Δάφνη.

Για τους δύο αστυνομικούς όμως εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά από όσα έγιναν γνωστά για το περιστατικό.

Είχαν κληθεί στο διαμέρισμα που έγινε στις 11 Ιουλίου μετά από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σ’ αυτό βρισκόταν η 31χρονη Άννα η οποία και τελικά είχε τραγική κατάληξη. Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ανδρέα Στεφανάτο.

Οι δύο αστυνομικοί σύμφωνα με την καταγγελία γειτόνισσας του ζευγαριού, δεν κατέβηκαν καν από το περιπολικό όταν τους κάλεσαν. Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το περιπολικό έλαβε σήμα υψηλής επικινδυνότητας, ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σημείο.

Ωστόσο φαίνεται να έφτασε σύμφωνα με τις καταγγελίες 25 λεπτά αργότερα. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, οι αστυνομικοί πήγαν έξω από την πολυκατοικία, ανοιγόκλεισαν τα παράθυρα του περιπολικού και διαβίβασαν πως δεν υπάρχει κάποιος για να τους υποδείξει το διαμέρισμα στο οποίο γινόταν το περιστατικό.

Οι δύο αστυνομικοί εντοπίστηκαν και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και τώρα ελέγχονται και ποινικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δολοφονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα είχε καλέσει τις αρχές πριν από 19 ημέρες

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους – Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το τρόπαιο του ΝΒΑ πρώτα στα Σεπόλια – Να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και με την Εθνική!» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στη Δάφνη: Αντιμετωπίζουν ποινικές ευθύνες οι αστυνομικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.