ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δολοφόνος

Τη στιγμή που πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία στη Φολέγανδρο, ο 30χρονος δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του!
Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δολοφόνος

Τη στιγμή που πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία στη Φολέγανδρο, ο 30χρονος δράστης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε ο 30χρονος που ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος της άτυχης Γαρυφαλλιάς, με τον νεαρό άνδρα να επιθυμεί όπως φαίνεται να δώσει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου, για να βάλει τέλος στην ζωή του.

Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος.

Οι γιατροί αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Παράλληλα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναφερόμενος στην επικοινωνία με τον πελάτη του δήλωσε πως για να υπάρξει ειλικρινής μετάνοια από την πλευρά του για τα όσα έκανε στη Γαρυφαλλιά χρειάζεται να έχει πλήρη συνείδηση, κάτι που δε συμβαίνει.

Μίλησε ακόμα για ψυχική νόσο που έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό και σημείωσε πως υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα και διάγνωση από ειδικούς που την αποδεικνύει, την οποία και θα προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές.

Μένει να αποδειχθεί ότι όντως υπάρχουν αυτά τα έγγραφα και ποια είναι η διάγνωση των ειδικών.

Διαβάστε επίσης:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 30χρονος δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.