ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Μια γυναίκα οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου που πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς
Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Μια γυναίκα οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου που πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς.

Στις νεότερες εξελίξεις ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία, της άτυχης Γαρυφαλιάς. Ο άντρας που αγνοείτο, εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Στην συνέχεια τους ομολόγησε την πράξη του. Όπως τόνισε στις αρχές μάλωναν τις τελευταίες μέρες. Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου συνέβη το δυσάρεστο γεγονός, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση.

Το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ άλλα τόσα χρειάζονταν για να πέσουν στην θάλασσα. Η Γαρυφαλιά βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και δράστης όπως ο ίδιος ομολόγησε, την έριξε στην θάλασσα.

Αυτή βγήκε και την ακολούθησε, την έσπρωξε ξανά. Η άτυχη κοπέλα χτύπησε στα βράχια και κατέληξε στην θάλασσα. Όπως υποστήριξε βούτηξε για να την βοηθήσει αλλά ήταν αναίσθητη και τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και εντός της ημέρας θα γίνει προσπάθεια να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Όπως γράψαμε και στην αρχή του άρθρου στην διαλεύκανση της υπόθεσης βοήθησε μία γυναίκα, κάτοικος του νησιού, που περνούσε από το σημείο και είδε μέρος του περιστατικού.

Η δήμαρχος του νησιού Ευθαλία Παπαδοπούλου τηλεφώνησε στην αστυνομία, για να αναφέρει το περιστατικό, έτσι άρχισαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ που οδήγησαν στην σύλληψη και την ομολογία του 30χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Survivor: Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού έχει δηλώσει ήδη συμμετοχή για την επόμενη σεζόν!

Αντετοκούνμπο: Ο τραυματισμός, η τάπα, το κάρφωμα… ο ΤΙΤΛΟΣ (Vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.