ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Βάρη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ψάχνει απαντήσεις η αστυνομία

Η δολοφονία στη Βάρη έχει προκαλέσει σοκ, με την αστυνομία να ψάχνει τους εκτελεστές του Τάσου Μπερδέση. Δολοφονία στη Βάρη: Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρό δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη μέση του δρόμου στη Βάρη. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα Σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το...
Δολοφονία στη Βάρη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ψάχνει απαντήσεις η αστυνομία

Η δολοφονία στη Βάρη έχει προκαλέσει σοκ, με την αστυνομία να ψάχνει τους εκτελεστές του Τάσου Μπερδέση.

Δολοφονία στη Βάρη: Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρό δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη μέση του δρόμου στη Βάρη.

Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα Σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί.

Η αστυνομία βρίσκεται σε αναζήτηση των δραστών και το τμήμα Ανθρωποκτονιών ξεσκονίζει το παρελθόν του 39χρονου ψάχνοντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Οι κάλυκες που έχουν βρεθεί στο σημείο έχουν πάει ήδη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε κάποιο άλλο έγκλημα.

Παράλληλα οι άνδρες της αστυνομίας «ξεψαχνίζουν» την περιοχή, προκειμένου να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν ώστε να διαπιστώσουν τις κινήσεις των δραστών και του οχήματός τους.

Το χρονικό του εγκλήματος

Γύρω στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας (31/5) έξω από τα γήπεδα 5Χ5 επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου δύο άντρες που επέβαιναν σε μαύρο πολυτελές τζιπ, όταν είδαν τον 39χρονο πυγμάχο να βρίσκεται έξω από το όχημά του τον πλησίασαν και χωρίς καν να κατέβουν από το όχημα, ο συνοδηγός των «γάζωσε» με καλάζνικοφ και πάνω από δέκα σφαίρες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την αστυνομία κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου, με τους δράστες να αναζητούνται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες (όπως προέκυψε από τους 14 κάλυκες των 7,62 mm που συνελέγησαν από το Ανθρωποκτονιών) ήταν Καλάσνικοφ.

Οι δράστες χαρακτηρίζονται «επαγγελματίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Μπερδέσης: Παναθηναϊκός και… Ολυμπιακός – Η άγνωστη ιστορία και το οπαδικό STOP!

Δολοφονία στη Βάρη: Έτσι στήθηκε το φονικό σκηνικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στη Βάρη: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ψάχνει απαντήσεις η αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.