ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Τάσος Μπερδέσης: Παναθηναϊκός και… Ολυμπιακός – Η άγνωστη ιστορία και το οπαδικό STOP!

Δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, έπειτα από ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες.
Τάσος Μπερδέσης: Παναθηναϊκός και… Ολυμπιακός – Η άγνωστη ιστορία και το οπαδικό STOP!

Τάσος Μπερδέσης: Δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, έπειτα από ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες.

Δολοφονία στη Βάρη: Ο Τάσος Μπερδέσης συνδέθηκε με το άθλημα της πυγμαχίας, καταγράφοντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις.

Άρχισε να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο από το 1999, κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα – 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία.

Το 2006 πήρε το Πανευρωπαϊκό και τo 2007 το κύπελλο Ακρόπολις, ενώ λόγω ζητημάτων με τη δικαιοσύνη δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί.

Το 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Το 2005 είχε μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό, εξ ου και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης για τον χαμό του.

«Καλό ταξίδι Τάσο… Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του 39χρονου πυγμάχου του Συλλόγου Τάσου Μπερδέση.

Ο Πατρινός μποξέρ άφησε τη σφραγίδα στο τμήμα πυγμαχίας του Συλλόγου.

Ήταν δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στα 81 κιλά το 2007 και το 2011. Πήρε μέρος σε αρκετούς εγχώριους και διεθνείς αγώνες με το τριφύλλι και ήταν από τους πλέον αξιόμαχους πυγμάχους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Τάσος Μπερδέσης είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό.

«Το να φεύγω από τη μια ομάδα και να έρχομαι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα είναι χαρά και μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως δίνω πάντα.

Ο σκοπός μου είναι να βγω πρωταθλητής και να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί. Ποιο είναι αυτό; Θα το δείτε το επόμενο διάστημα.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησίασαν. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα.

Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν. Από το μισό που θα σου πουν, θα γίνει ένα», είχε δηλώσει τότε για την ένταξη στον Ολυμπιακό.

Αλίμονο. Λίγες ημέρες αργότερα, οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά μπλόκαραν τη μεταγραφή λόγω του «πράσινου» παρελθόντος του.

«Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., εκπροσώπων των οργανωμένων και των υπεύθυνων του τμήματος της πυγμαχίας και αφού εισακούσθηκαν οι απόψεις όλων των πλευρών, η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση», ανέφερε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τάσος Μπερδέσης: Είχε σκοτώσει 18χρονο στο ρινγκ – Όλο το στόρι

Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε

Δολοφονία στη Βάρη: Έτσι στήθηκε το φονικό σκηνικό

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ