ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εfood: Έτσι… απαντούν οι διανομείς (pic)

Το δικό τους ηχηρό μήνυμα στέλνουν οι διανομείς στο efood, κάνοντας στάση εργασία και απαιτώντας συγκεκριμένα πράγματα.
Εfood: Έτσι… απαντούν οι διανομείς (pic)

Σάλος έχει γίνει αναφορικά με το μήνυμα-ενημέρωση που είχε στείλει το efood του εργαζόμενους διανομείς του και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Μάλιστα η εταιρεία έχει και άλλες επιπτώσεις, με τις αξιολογήσεις του στο Play Store να πέφτουν όσο πάει στα… τάρταρα.

Έτσι, οι διανομείς αποφάσισαν να δώσουν ηχηρή απάντηση προκειμένου να σταλεί ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, το σωματείο βάσης εργαζόμενων οδηγών δικύκλων (ΣΒΕΟΔ) προκήρυξε προειδοποιητική στάση εργασίας την Τετάρτη 22/9 12-4μμ και προσυγκέντρωση στο Πεδίο Άρεως στις 11πμ προκειμένου να ακολουθήσει μοτοπορεία.

Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζει:

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους/ισσες ανεξαιρέτως εργασιακού καθεστώτος (και μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους) να στηρίξουν τη στάση εργασίας. Γιατί το συμφέρον όλων είναι κοινό και η πραγματικότητα αποκαλύπτει, ότι όσο ο χρόνος περνάει και το απεχθές καθεστώς της δουλειάς με το κομμάτι δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, τόσο οι συνάδελφοι σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, διεκδικούν τον πραγματικό χαρακτήρα της εργασίας τους, που δεν είναι άλλος από την εξαρτημένη εργασία, με μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα.»

Στάση εργασίας από τους διανομείς του efood

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εfood: Έτσι… απαντούν οι διανομείς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.