Αιγιάλεια

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας, «Τα φιλαράκια». Η καταγγελία κάνει λόγο για έναν ηλικιωμένο, περίπου 85 ετών, που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μια σκυλίτσα σε ορεινό χωριό στην Αιγιάλεια, κοντά στις Νεραντζιές. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε σε δημόσιο χώρο, μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι όμως δεν...

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας, «Τα φιλαράκια».

Η καταγγελία κάνει λόγο για έναν ηλικιωμένο, περίπου 85 ετών, που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μια σκυλίτσα σε ορεινό χωριό στην Αιγιάλεια, κοντά στις Νεραντζιές. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό σημειώθηκε σε δημόσιο χώρο, μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι όμως δεν αντέδρασαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Οι «Ινδιάνοι» του στρατού μας ετοιμάζονται για τα σύνορα!

Η καταγγελία έγινε ανώνυμα και ο σκύλος, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου όπως δηλώνει η πρόεδρος του Συλλόγου, Σία Σοφιανοπούλου, διαπιστώθηκε με ιατρική γνωμάτευση η κακοποίηση.

Ο Σύλλογος έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες και καλεί τους μάρτυρες να βοηθήσουν. Η μικρή Μίλβα, όπως ονομάστηκε το σκυλάκι, φιλοξενείται ήδη, ενώ ζητείται μόνιμο σπίτι για να την υιοθετήσει.

Δείτε την καταγγελία: