ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αποσβολωμένοι με την δολοφονία της Καρολάιν στην Βρετανία

Αποσβολωμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στην Βρετανία, με την Sun να κάνει εκτενής αναφορά στη σοκαριστική δολοφονία της Κάρολαιν.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αποσβολωμένοι με την δολοφονία της Καρολάιν στην Βρετανία

Αποσβολωμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στην Βρετανία, με την Sun να κάνει εκτενής αναφορά στη σοκαριστική δολοφονία της Κάρολαιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένη παρακολουθεί και η Βρετανία της εξελίξεις από το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την αγγλική εφημερίδα, The Sun, να κάνει εκτενής αναφορά στο θέμα.

Μετά από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, Mirror, ακόμη ένα βρετανικό μέσο, ασχολείται με το στυγερό έγκλημα και την δολοφονία της Κάρολαιν.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα λόγω της καταγωγής της, αλλά και του συγκλονιστικού αυτού εγκλήματος, βρίσκεται σε όλες τις βρετανικές εφημερίδες.

«Η κατεστραμμένη οικογένεια μιας αγγλίδας μητέρας που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από διαρρήκτες, μεταφέρει το σώμα της στη τελευταία της κατοικία στο ελληνικό νησί όπου μεγάλωσε» αναφέρει χαρακτηριστικά η The Sun για τη κηδεία της άτυχης κοπέλας που θα γίνει σήμερα στην Αλόνησσο.

Ταυτόχρονα γίνεται αναφορά πως ολόκληρη η Αλόννησος θα παρευρεθεί στην κηδεία της 20χρονης Caroline Crouch.

«Η Καρολάιν ήταν πολύ αγαπητή και είμαστε τόσο σοκαρισμένοι εδώ  από αυτό το φρικτό έγκλημα. Ο δήμος βάζει λεωφορεία για να μεταφέρει ανθρώπους στο χωριό όπου βρίσκεται το νεκροταφείο. 

Το φέρετρο αναμενόταν να φτάσει στη 13:00 τοπική ώρα, όπου θα την μεταφερθεί στην εκκλησία του νησιού, την Αγία Παρασκευή, εκεί όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να πούνε το τελευταίο αντίο.

Η Καρολάιν μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε στην Αλόννησο όπου ο Βρετανός πατέρας της, ο Ντέιβιντ, είχε χτίσει μια βίλα ονείρου αφού ερωτεύτηκε το νησί.

Η Καρολάιν μετακόμισε στο νησί όταν ήταν μικρό κορίτσι, φοιτούσε στο τοπικό ελληνικό σχολείο και μπήκε στους προσκόπους κοριτσιών.» είναι μερικά από τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, για την είδηση του φριχτού θανάτου που βρήκε η άτυχη 20χρονη και έχει βυθίσει στη θλίψη, Ελλάδα και Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκ από τον ιατροδικαστή – Την έπνιξαν με τα χέρια τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αποσβολωμένοι με την δολοφονία της Καρολάιν στην Βρετανία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.