ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον έναν δράστη! Στο 80% η ταυτοποίησή του» (vid)

Στο διάστημα στο οποίο ο σύζυγος της Κάρολαιν της ήταν λιπόθυμος και οι δράστες τη σκότωσαν έχει επικεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον έναν δράστη! Στο 80% η ταυτοποίησή του» (vid)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στο διάστημα στο οποίο ο σύζυγος της Κάρολαιν της ήταν λιπόθυμος και οι δράστες σκότωσαν την 20χρονη μητέρα έχει επικεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με τα νεότερα η Αστυνομία θεωρεί ότι όση ώρα ήταν λιπόθυμος ο πιλότος είναι πιθανό να συνέβησαν πράγματα μέσα στη μεζονέτα, τα οποία μπορούν να δώσουν πολύτιμες απαντήσεις για τη δολοφονία της Κάρολαιν.

Προς το παρόν μόνο υποθέσεις και εικασίες μπορούν να γίνουν, τα οποία φυσικά δεν επαρκούν ώστε οι Αρχές να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το άγριο φονικό που «τάραξε» το πανελλήνιο.

Η νεαρή μητέρα δεν είχε ούτε αμυχές, ούτε ξένο DNA στα χέρια και τα νύχια της. Εφόσον οι ειδικοί βρουν τι ακριβώς έγινε ενόσω ο 32χρονος πιλότος ήταν λιπόθυμος είναι πιθανό μπορέσουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας. Σκότωσαν την 20χρονη μητέρα πνίγοντάς την με τα χέρια τους, σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας ενώ φίμωσαν τον 32χρονο σύζυγο του θύματος.

Οι αρχές μάλιστα έκαναν λόγο για πρωτοφανή αγριότητα των δραστών ενώ παράλληλα, δεν κατάφεραν να τη συνδέσουν με οποιαδήποτε άλλη που έγινε κατά το παρελθόν, κάτι που ήταν στο επίκεντρο εξαρχής.

Η αστυνομία δεν κατάφερε να συνδέσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ούτε τον Γεωργιανό κακοποιό που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου.

Έτσι το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο ως τώρα είναι γιατί οι κακοποιοί να σκοτώσουν την Καρολάιν και όχι απλώς να την αφήσουν λιπόθυμη, όπως έκαναν με τον σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα είναι σίγουρο ότι αντέδρασε για να προστατεύσει τη ζωή της αλλά και τους αγαπημένους της ωστόσο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδείξει αυτό.

Ακόμη κι έτσι όμως η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετά τα τελευταία στοιχεία που έχει συλλέξει.

Η σημερινή (Κυριακή 6/6) εξέλιξη εξέλιξη θέλει τις Αρχές να έχουν ταυτοποιήσει τον έναν εκ των δραστών κατά 80%!

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tζούλια Αλεξανδράτου: Έκανε αφαίρεση στήθους – Δείτε πως είναι τώρα

Survivor: Δεν το πιστεύουν αυτό που βλέπουν στην παραγωγή – Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό

Toυρκία σε ΣΟΚ: Η Ελλάδα παίρνει 20 Spike NLOS και κάνει φρούριο το Καστελόριζο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τον έναν δράστη! Στο 80% η ταυτοποίησή του» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.