ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η Αστυνομία

Κοντά στη διαλεύκανση του άγριου φονικού βρίσκεται η αστυνομία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κι εξελίξεις στην υπόθεση
Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η Αστυνομία

Κοντά στη διαλεύκανση του άγριου φονικού στα Γλυκά Νερά βρίσκεται η αστυνομία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κι εξελίξεις στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στο να ταυτοποιήσει έναν εκ τους δράστες της απάνθρωπης δολοφονίας της Κάρολαιν, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά. Την ίδια ώρα έρχεται μια αποκάλυψη-βόμβα στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα οι Αρχές περνούν από «κόσκινο» και τη δράση της γυναίκας που δήλωνε ψυχολόγος και στην οποία είχε αποταθεί  η Καρολάιν για να την υποστηρίξει ψυχολογικά. Για την οποία τα ερωτήματα είναι πολλά.

Αναλυτικότερα, η αστυνομική έρευνα μελετά τις επικοινωνίες, τις επαφές, το παρελθόν και τις δηλώσεις που έχει κάνει η Ελένη Μυλωνοπούλου μετά την επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, με την οποία ζητούσε να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, αλλά και έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», της οποίας φέρεται να ήταν μέλος η «ψυχολόγος», αλλά αποβλήθηκε καθώς είχε εμφανιστεί ως μαιευτήρας-γυναικολόγος, ενώ εκείνοι διαπίστωσαν όπως υποστηρίζουν πως ήταν μαία απόφοιτος ΤΕΙ.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση. Σε πρόσφατες έντυπες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες των συνεδριών της με την Καρολάιν, κάτι που σύμφωνα με ψυχολόγους, αποτελούσε ενέργεια μη τήρησης του ιατρικού απορρήτου.

«Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνώμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα» είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Η κα Μυλωνοπούλου απάντησε μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Επίσης, τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση αναφορικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η δικηγορική εταιρία που την εκπροσωπεί, υποστηρίζει πως θα απέχουν από δηλώσεις για την υπόθεση για τρεις λόγους, που αφορούν τον Κώδικα Περί Δικηγόρων, το γεγονός πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας 20χρονης.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλ. Κωτάκης: Το συναίσθημα του Σάσα και το… πρότζεκτ του Βέλεθ

Τζέιμς Καφετζής: «Ο Μπάρτζης έκρυβε μισή μπανάνα στο στόμα του για να τη φάω!» (vid)

Εργασιακά: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο, αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών η Αστυνομία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.