ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ήθελε βοήθεια να χωρίσει από τον Μπάμπη – Στο φως τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ήθελε βοήθεια να χωρίσει από τον Μπάμπη – Στο φως τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου απολογήθηκε σήμερα (20/7) κάτω από άκρα μυστικότητα, κάνοντας αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή που είχε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, γνώριζε ότι ο γάμος δεν πάει και καλά και πως η Καρολάιν δεν ήταν ευτυχισμένη, αφού είχε ζητήσει βοήθεια ώστε να χωρίσει, λέγοντας πως είναι εγκλωβισμένη. «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο», φέρεται να είχε πει η αδικοχαμένη Καρολάιν.

Παράλληλα, η σύμβουλος υγείας υποστήριξε πως λίγο μετά τη δολοφονία, είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, με απόκρυψη από αγνώστους, ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα από αυτά που ξέρει και που να αφορά την υπόθεση.

Μάλιστα, ο γυναικοκτόνος λίγες ημέρες μετά το έγκλημα, φέρεται να πήγε στο γραφείο της και παριστάνοντας τον συντετριμμένο προσπάθησε να της αποσπάσει τις σημειώσεις που είχε για την Καρολάιν ρωτώντας μάλιστα αν προτίθεται να τις καταθέσει στις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Alpha, η κ. Μηλωνοπούλου πίστευε αρχικά πως επρόκειτο για μία περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης, ωστόσο από το πρώτο ραντεβού, η Καρολάιν της αποκάλυψε ότι ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, καθώς δεν άντεχε να ζει κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του πιλότου. Περιέγραφε, επίσης τον 33χρονο ως έναν άνθρωπο αυταρχικό.

Η νεαρή μητέρα είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για τη ζωή του πιλότου, ο οποίος τής έλεγε ότι πήγαινε για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ ήξερε ότι δεν δούλευε, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για τη σχέση του με άλλα πρόσωπα.

Μάλιστα οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα όταν η ίδια είχε αρχίσει να ανοίγεται, με την σύμβουλο υγείας να πιστεύει ότι ευθύνεται ο 33χρονος συζυγοκτόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες εκτός από την Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου – Που έκανε μεταφορές χρημάτων

Φολέγανδρος: Το μυστήριο με τα κινητά του δράστη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ήθελε βοήθεια να χωρίσει από τον Μπάμπη – Στο φως τα απειλητικά τηλεφωνήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.