ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά – Live streaming: Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Λεπτομέρειες για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα δίνει η Αστυνομία με επίσημη ενημέρωσή της. Δείτε σε Live Streaming… Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον συζυγό της έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν καθηλώσει όλη τη χώρα,...
Έγκλημα Γλυκά Νερά – Live streaming: Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Λεπτομέρειες για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα δίνει η Αστυνομία με επίσημη ενημέρωσή της. Δείτε σε Live Streaming…

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον συζυγό της έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν καθηλώσει όλη τη χώρα, με τον 32χρονο Μπάμπη να σκοτώνει τη σύζυγό του, αλλά και το σκυλάκι τους.

Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν με τον διευθυντή Ασφαλείας Πέτρο Τζεφέρη, ο οποίος επισήμανε τη μεθοδικότητα των αστυνομικών, που έχτισαν, όπως είπε, σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος.

Ακολούθως, η διευθύντρια των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας Πηνελόπη Μηνιάτη αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε από τα εργαστήρια: Για τα αποτυπώματα, το DNA, ακόμη και για να δημιουργηθεί σκίτσο βάσει των περιγραφών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η έρευνα από την ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων όπου προέκυψαν σημαντικές αναντιστοιχίες με τη μαρτυρία του Αναγνωστόπουλου ήταν καθοριστικές είπε.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κ.Ζαχαράκης αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης. Τα πρώτα κρίσιμα δεδομένα ήρθαν από τα εργαστήρια τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που έδειξαν ότι η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, υπήρχαν σημάδια στα χέρια και τα πόδια του συζύγου από τα δεσμά που ήταν δεμένος, αλλά ήταν μόλις διακρινόμενα και αυτό δημιούργησε κενά για το χρόνο που έλεγε ότι ήταν δεμένος. Οι χώροι είχαν ερευνηθεί, διαπιστώσαμε ότι είχε παραβιασθεί παράθυρο στο υπόγειο και ενδεχομένως να είχαν μπει από εκεί οι δράστες που περιέγραφε ο 32χρονος. Ασυνήθιστο ήταν και το γεγονός ότι ο σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος. Στα εργαστήρια μεταφέρθηκαν αντικείμενα όπως η κάμερα ασφαλείας, το smartwatch του θύματος και το τηλέφωνο του συζύγου.

Δείτε live ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση!

 Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

Αυτό είναι το σκυλάκι που έπνιξε ο Μπάμπης (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά – Live streaming: Οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.