ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητά το παιδί να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι η μικρή Λυδία, θέλει να ανατραφεί και από τις δύο οικογένειες.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητά το παιδί να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι η μικρή Λυδία, θέλει να ανατραφεί και από τις δύο οικογένειες.

Όλη την Ελλάδα έχει συγκλονίσει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογεί τελικώς ότι αυτός ήταν που σκότωσε την Καρολάιν.

Ο πιλότος, βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μέχρι να απολογηθεί.

Τα ευρήματα της αστυνομίας συγκλονίζουν ακόμα και τώρα, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι έλεγε ψέματα στις καταθέσεις που έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ, αλλά και τα όσα ανακάλυψε ο ιατροδικαστής.

Από κει και πέρα, οι κατηγορίες του είναι για δύο κακουργήματα, αφού υπάρχει και ο φόνος του σκύλου του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Φυσικά υπάρχει και ένα μωράκι, του οποίου σίγουρα η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά φυσιολογική, με αυτό το βάρος που κουβαλάει.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος ξεκαθάρισε ότι η μικρή Λυδία, θέλει να ανατραφεί και από τις δύο οικογένειες και να μη δοθεί μόνο στη μία.

Μάλιστα το θέμα έχει ήδη αρχίσει να εξετάζεται από την Εισαγγελία Ανηλίκων. Σύμφωνα με τον συνήγορο του πιλότου Βασίλη Σπύρου, αυτό που ενδιαφέρει τον πελάτη του, είναι να είναι καλά το παιδί και να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που θα συναποτελείται από τις δύο οικογένειες, τόσο της δικιάς του όσο και της Καρολάιν και όχι σε κάποιο ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: «Ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση στην Κάλιαρι για Ντεϊόλα»

ΑΕΚ: «Η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για Σβάρνα»

Euro: Οι καλύτερες στιγμές στην ιστορία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητά το παιδί να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.