ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα είπε όλα ο πιλότος πριν του δείξουν τα σε βάρος του στοιχεία

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάποιον συνεργό του συζυγοκτόνου πιλότου.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα είπε όλα ο πιλότος πριν του δείξουν τα σε βάρος του στοιχεία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την απόλυτη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος προσπαθεί να πετύχει η ΕΛ.ΑΣ., αναλύοντας όλες τις λεπτομέρειες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βάσει των μέχρι στιγμής ενδείξεων η ελληνική αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε κάποιον συνεργό στην τέλεση του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Εξάλλου, ο 32χρονος πιλότος άρχισε να καταλαβαίνει ότι η Ελληνική Αστυνομία τον θεωρεί ως βασικό ύποπτο κατά την μεταφορά του από την Αλόννησο στην Αθήνα. Αυτό αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η ΕΛ.ΑΣ. δεν δουλεύει με υποψίες»

«Η ΕΛ.ΑΣ δεν δουλεύει με υποψίες αλλά οφείλει να τεκμηριώνει αδιάσειστα τα όσα λέει. Μην ξεχνάμε ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ήταν ένας σύζυγος που πενθούσε τη γυναίκα του εκείνη την περίοδο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν οδηγήθηκε από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ. Υπήρχαν αρκετά στοιχεία όπως προαναφέραμε στην πρώτη μας ανακοίνωση και τα οποία δεν μπορούσαν να περιμένουν για να κάνουμε μαζί του μία διεισδυτική συζήτηση», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

«Η προανάκριση βασίστηκε σε μία σειρά αποτελεσμάτων όπως για παράδειγμα ήταν η έρευνα όπου αποκλείστηκε η ληστεία, η ιατροδικαστική έκθεση από την οποία δεν φαίνονταν έντονα σημάδια δεσίματος και φυσικά η συμβολή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με τα ψηφιακά ευρήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως μας μεταφέρθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ο βασικός ύποπτος και δράστης εν τέλει ομολόγησε πριν την παράθεση αυτών των στοιχείων. Ενδεχομένως κατά τη μεταφορά του στην Αθήνα να είχε καταλάβει ότι όλα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν», συμπλήρωσε.

«Εξετάσαμε όλες τις εκδοχές, όλες τις πληροφορίες και όλα τα ενδεχόμενα που υπήρχαν. Μία από τις τακτικές ήταν οι συνάδελφοι να βρίσκονται κοντά του », υποστήριξε απαντώντας στο ερώτημα εάν υπήρξε προσπάθεια για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καθ’ ομολογία δράστη. «Το συγκεκριμένο περιστατικό απασχόλησε την κοινή γνώμη και η ΕΛ.ΑΣ ήθελε να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στην εξιχνίασή του. Επομένως όταν προέκυψαν στοιχεία θέλαμε να φτάσουμε στην εξιχνίαση της υπόθεσης», επεσήμανε ακόμη.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός: Εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έκανε ο πιλότος στην κηδεία της Καρολάιν και κατάλαβαν ότι αυτός την σκότωσε

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα είπε όλα ο πιλότος πριν του δείξουν τα σε βάρος του στοιχεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.