ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Τι έδειξε το smartwatch της Καρολάιν

Ανατροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που φαίνεται ότι πλέον είναι πάρα πολύ κοντά στο να εξιχνιαστεί και να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Τι έδειξε το smartwatch της Καρολάιν

Ανατροπή στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που φαίνεται ότι πλέον είναι πάρα πολύ κοντά στο να εξιχνιαστεί και να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσο αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αρχές μιλούν για για ανατροπή σχετικά με τους δολοφόνους, κάτι που φέρνει την εξιχνίαση πάρα πολύ κοντά.

Οι ίδιοι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν σήμερα, έχουν να κάνουν με αναλύσεις τεχνικού χαρακτήρα και ρόλο θα παίξει και το smartwatch που φορούσε στο χέρι της η Καρολάιν.

Αυτό έδειξε αυξημένους καρδιακούς παλμούς σε διαφορετική ώρα απο την ώρα της δολοφονίας συμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου!

Ήδη ο 32χρονος πιλότος έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, αφού κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο και τον πήρε την ώρα που γινόταν το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλα προκειμένου να τον μεταφέρει με ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται ότι ο μόνος μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο 32χρονος πιλότος και από τις κάμερες ή το σπίτι δεν προέκυψαν ευρήματα. Επίσης, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για ύποπτες κινήσεις κάποιου οχήματος γύρω από το σπίτι του ζευγαριού εκείνη την περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ αναμένεται σύντομα να κάνει ανακοινώσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση για νέα κατάθεση του πιλότου

Ξεκινούν οι εμβολιασμοί παιδιών για τον κορονοϊό

Αυτά τα μαγαζιά και οι υπηρεσίες θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ολική ανατροπή – Τι έδειξε το smartwatch της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.