ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Προσαγάγεται από την ΕΛΑΣ ο σύζυγος της Καρολάιν – «Θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσαγάγεται με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ
Γλυκά Νερά: Προσαγάγεται από την ΕΛΑΣ ο σύζυγος της Καρολάιν – «Θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Γλυκά Νερά: Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσαγάγεται με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ μετά το τέλος του μνημόσυνου της 20χρονης που τελούνταν στην Αλόννησο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο σύζυγος της Καρολάιν «θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ευρήματα που έχουν προκύψει φέρονται ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Χάρη σε τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη.

Η διαλεύκανση του μυστηρίου είναι θέμα χρόνου από την ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας θεωρείται σίγουρη, με το κίνητρο της αποτρόπαιας πράξης να είναι πιθανότατα διαφορετικό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Όπως αναφέρει το newsit.gr ένα στοιχείο που προέκυψε τις τελευταίες μέρες άλλαξε την κατεύθυνση των ερευνών. Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Με βάση αυτά το νέα στοιχεία, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν με ελικόπτερο, το πρωί της Πέμπτης (17.06.2021) στην Αλόννησο, την ώρα που τελούνταν μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Διακριτικά, πλησίασαν τον πιλότο, ο οποίος είχε φτάσει από χθες με ελικόπτερο της εταιρίας όπου εργάζεται στο νησί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Διαβάστε επίσης:

Έρικσεν: «Γύρισα γαμ@@ο, είμαι μόλις 29 χρόνων»

ΜasterChef – Μαργαρίτα: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου – Θα έλεγα ναι σε τηλεοπτική πρόταση!»

ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η προσφυγή Φασούλα – Παραμένει η προσωρινή διοίκηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Προσαγάγεται από την ΕΛΑΣ ο σύζυγος της Καρολάιν – «Θα ανακριθεί ως ύποπτος»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.