ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δράστες σε Ρουμανία, Αλβανία και Βουλγαρία (vids)

Στο εξωτερικό αναζητούν τους αλλοδαπούς κακοποιούς που αφαίρεσαν τη ζωή της 20χρονης Κάρολαιν πριν από περίπου ένα μήνα.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δράστες σε Ρουμανία, Αλβανία και Βουλγαρία (vids)

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στο εξωτερικό αναζητούν τους αλλοδαπούς κακοποιούς που αφαίρεσαν τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν πριν από περίπου ένα μήνα.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η αγριότητα του φονικού και η μέθοδος των δραστών έχει κάνει την αστυνομία να είναι σχεδόν σίγουρη ότι είναι αλλοδαποί. Κι αυτό καθώς σπάνια από την εγχώρια εγκληματικότητα έχε σημειωθεί τέτοια κτηνωδία.

Οπως αναφέρει το protothema, οι αρχές φοβούνται ότι οι κακοποιοί που σκότωσαν την Καρολάιν, έχουν φύγει από την Ελλάδα κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επαφές με τις πρεσβείες των τριών βαλκανικών χωρών. Στο στόχαστρο κακοποιοί που διέμεναν για χρόνια στην Ελλάδα και εξαφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Η ελληνική αστυνομία προσπαθεί να ξεπεράσει τη γραφειοκρατία και να τσεκάρονται άμεσα οι ύποπτοι. Αυτές οι επαφές περιλαμβάνονται στον δεύτερο κύκλο ερευνών της Ασφάλειας Αττικής καθώς ο 32χρονος πιλότος δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κανέναν από τους δεκάδες υπόπτους που του έδειξαν οι αστυνομικοί και έτσι το εύρος των ερευνών επεκτείνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός Ελλάδας.

Την ίδια ώρα όσοι ύποπτοι είχαν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών φέρεται να μην ταυτοποιούνται με τους τρεις ληστές καθώς δεν έχει μέχρι στιγμής βρεθεί κάποιο στοιχείο που να πιστοποιεί την είσοδο τους στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη. Αποτυπώματα, dna και στίγματα κινητών τηλεφώνων δεν οδήγησαν πουθενά ενώ όσα βίντεο και αν εξέτασαν σε κανένα δεν βρέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν για να πάνε και να διαφύγουν οι πιθανοί δράστες. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως χτύπησαν καταδρομικά με τα πόδια και απομακρύνθηκαν πεζή, προκειμένου να φθάσουν στο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει αρκετά τετράγωνα μακριά προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Έγκλημα Γλυκά Νερά:Στα Βαλκάνια 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών πιθανολογούν ότι οι δράστες έχουν φύγει από τη χώρα για να λουφάξουν σε περιοχές των Βαλκανίων. Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία θεωρούνται οι τρεις πιθανές χώρες γιαυτό και ξεκίνησε μια διαδικασία fast track ταυτοποίησης υπόπτων. Ήδη αντιπροσωπεία της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Αλβανίας στη χώρα μας προκειμένου να ανοίξει ένας δίαυλος άμεσης ενημέρωσης και ταυτοποίησης και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τα επόμενα 24ωρα και με τους πρέσβεις της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας καθώς ο πρώτος κύκλος ερευνών για τους δράστες στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία.

Το νέο σενάριο που εξετάζεται, είναι η συμμορία των ληστών να είναι αλλοδαποί που έμεναν χρόνια στην Ελλάδα. Όμως μετά τη βάρβαρη επιδρομή και τη δολοφονία της Καρολάιν η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και η άμεση κινητοποίηση των αρχών τους έκανε να λουφάξουν για μερικές ημέρες εδώ και στη συνέχεια, εκτιμούν οι αναλυτές, να την κοπανήσουν για μια από αυτές τις χώρες.

Έτσι, όποια πληροφορία φθάνει μέσα από το δίκτυο πληροφοριοδοτών και έχει να κάνει με υπηκόους των τριών συγκεκριμένων χωρών που το τελευταίο διάστημα έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα μπαίνει στο μικροσκόπιο και ζητούν από τις αρχές των χωρών να εντοπίσουν το στίγμα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: «Τσιμπάει» τον Μπαγκαλιάνη από τον Άρη!

Super League 1: Εμβολιασμένοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Ξεκινούν οι φωτογραφίσεις για τον οίκο Dior στην Ακρόπολη παρά τις αντιδράσεις (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ψάχνουν τους δράστες σε Ρουμανία, Αλβανία και Βουλγαρία (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.