ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα ο 32χρονος

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα ο 32χρονος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Από την ώρα που ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε την πράξη του, το κουβάρι ξετυλίγεται.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσε, υπογραμμίζοντας ότι έχει πολύ μικρή αξία.

«Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική», ανέφερε στους αστυνομικούς.

Η περιγραφή του για τη στιγμή του φονικού προξενεί ανατριχίλα, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα της συζύγου του.

Ο 32χρονος υποστήριξε ότι υπήρξε καυγάς με τη σύζυγο και εκείνη του είπε ‘όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω’ και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου.

Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει.

Τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια.

Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί», ανέφερε μεταξύ άλλων στην προανακριτική του απολογία στους αστυνομικούς.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Survivor: «Αυτός ο παίκτης κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σκέφτηκε να εξαφανίσει το πτώμα ο 32χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.