ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Για το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθεί η μικρή Λυδία θα αποφασίσει άμεσα η εισαγγελία ανηλίκων, μετά το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου

Για το περιβάλλον στο οποίο θα βρεθεί η μικρή Λυδία θα αποφασίσει άμεσα η εισαγγελία ανηλίκων, μετά το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εισαγγελία ανηλίκων μελετάει τη δικογραφία και άμεσα αναμένεται να αποφασίσει ποιο περιβάλλον είναι ασφαλές για την μικρή Λυδία μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η όποια απόφαση θα αφορά την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού, καθώς εντός 90 ημερών θα πρέπει να το δικαστήριο να λάβει οριστική απόφαση.

Σύμφωνα πάντως με το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα, η εισαγγελία μπορεί να αναθέσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε σε αυτούς του 32χρονου πιλότου.

Ήδη οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες διαβίωσης προκειμένου να καταλήξουν σε ποια από τις δύο οικογένειας μπορεί να μεγαλώσει καλύτερα το παιδί.

Ακόμη, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπαλάσκας της ΕΛ.ΑΣ δίνει συμβουλές σε επίδοξους δολοφόνους;

Έγκλημα Γλυκά Νερά – Αστυνομία: Έτσι φτάσαμε στην ομολογία – «Δεν ήθελα να κοροϊδεύω, ήθελα να μεγαλώσω το παιδί μου»

Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Ήξερε; Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα της στο τελευταίο Φως στο Τούνελ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν και του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.