ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έκανε ο πιλότος στην κηδεία της Καρολάιν και κατάλαβαν ότι αυτός την σκότωσε

Ο επικήδειος του Μπάμπη αναγνωστόπουλου, που έβαλε ερωτηματικά στους συγγενείς της Καρολάιν.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έκανε ο πιλότος στην κηδεία της Καρολάιν και κατάλαβαν ότι αυτός την σκότωσε

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο επικήδειος του Μπάμπη αναγνωστόπουλου, που έβαλε ερωτηματικά στους συγγενείς της Καρολάιν.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Γειτόνισσα στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, άκουσε το κλάμα του σκύλου, σύμφωνα με την μαρτυρία της, εκείνο το βράδυ.

Όσον αφορά άλλες μαρτυρίες που υπάρχουν, ο επικήδειος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έβαλε αρκετούς παρευρισκόμενους σε σκέψεις.

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη, έκανε στενός φίλος της οικογένειας της Καρολάιν. Πρόκειται για λεπτομέρεια, στην κηδεία της άτυχης κοπέλας, στις 14 Μαΐου. Η Αλόννησος είναι ο τόπος που διεξήχθη.

Όπως τονίζει, ο πιλότος, δεν πλησίασε το φέρετρο ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα. Πέρασαν όλοι τους και άγγιξαν τον νεκρό, έτσι το έχουν όλοι στο νησί, ως συνήθεια.

Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από την ζωή. Ο ίδιος ο 32χρονος, δεν την πλησίασε, δεν την είδε καθόλου, δεν την άγγιξε. Γι’ αυτόν τον λόγο όταν επέστρεψε στο σπίτι, είπε πως ο Μπάμπης την δολοφόνησε.

Ήδη στην Αλόννησο, υπάρχει πολύ βαρύ κλίμα για τον πιλότο. Ακόμα περισσότερο επειδή λίγα λεπτά πριν τον συλλάβουν, είχε υποκριτική στάση, αγκάλιαζε και φιλούσε την μητέρα της Καρολάιν.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, βρίσκονται όλη μέρα, μέσα στο σπίτι τους, ύστερα από την ομολογία, του Μπάμπη Αναγωνστόπουλου.

Εκεί ελάχιστα άτομα, πηγαίνουν και τους επισκέπτονται, κυρίως φίλοι και γνωστοί.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Την ξύπνησα και την σκότωσα»! Μίλησε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος

Νετς – Μπακς 111-115: Αδιανόητο ματς και στους τελικούς της Ανατολής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Σαν σήμερα: 43 χρόνια από τον πολύνεκρο σεισμό της Θεσσαλονίκης (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι έκανε ο πιλότος στην κηδεία της Καρολάιν και κατάλαβαν ότι αυτός την σκότωσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.