ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Την ξύπνησα και την σκότωσα»! Μίλησε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος

Για δεύτερη φορά μίλησε στην αστυνομία ο 32χρονος συζυγοκτόνος, με τα όσα λέει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά να συγκλονίζουν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Την ξύπνησα και την σκότωσα»! Μίλησε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για δεύτερη φορά μίλησε στην αστυνομία ο 32χρονος συζυγοκτόνος, με τα όσα λέει να συγκλονίζουν.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς των Ανθρωποκτονιών. Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε στις 3 περίπου τα ξημερώματα της 18ης Ιουλίου, εκεί όπου αποκάλυψε πως πρώτα ξύπνησε την Καρολάιν και μετά τη σκότωσε.

Ο δολοφόνος κλήθηκε να περιγράψει για ακόμα μία φορά το χρονικό του εγκλήματος και πως… έπνιξε την συζυγό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: “Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις”. Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο».

Στην ερώτηση για το αν θυμάται αν έδεσε τα χέρια του μπροστά ή πίσω από τα πόδια του σημείωσε «Θυμάμαι ότι τα έδεσα πίσω από τα πόδια μου. Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία όπως είναι φυσικό έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου».

Υπενθυμίζεται πως κατά την πρώτη του απολογία ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε “όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω“. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Κάρολαϊν σταμάτησε να κουνιέται.

Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο. Κατέβηκα αμέσως στο σαλόνι να δω αν η μικρή ήταν καλά, είδα ότι κοιμόταν και ανέβηκα πάλι στην κρεβατοκάμαρα. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικολούλη – Γλυκά Νερά : Η κάμερα έδειξε κατα λάθος το χαρτί που της έδωσαν

Έγκλημα στα Γλυκά στα Νερά: Μεθοδευμένα από την ΕΛ.ΑΣ. όσα έλεγε η Μυλωνοπούλου

Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Την ξύπνησα και την σκότωσα»! Μίλησε ξανά στην ΕΛ.ΑΣ ο δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.