ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: To DNA «καίει» τους δράστες – Ποιος από τους τρεις ο δολοφόνος

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά το γενετικό υλικό που βρήκε στο σπίτι, πώς έγινε η δολοφονία.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: To DNA «καίει» τους δράστες – Ποιος από τους τρεις ο δολοφόνος

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά το γενετικό υλικό που βρήκε στο σπίτι, πώς έγινε η δολοφονία.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Αξίζει να αναφερθεί πως στην Μεγάλη Βρετανία είναι αποσβολωμένοι με την δολοφονία της Καρολάιν. Επίσης ο πιλότος φαίνεται να είδε το πρόσωπο του δολοφόνου.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ, έχει μπει το DNA, που βρέθηκε στο σπίτι που έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Αναλύουν τρίχες του κοντού δολοφόνου με μιτοχονδριακές αναλύσεις. Βρέθηκαν και άλλες τρίχες που πιθανότατα είναι του δολοφόνου και αν όντως συμβαίνει αυτό, οι αρχές είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση, του ενός από τους τρεις δράστες.

Άλλες αναλύσεις με βάση στοιχεία από το σώμα της άτυχης κοπέλας έχουν γίνει μέχρι στιγμής, χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα. Το βάρος που έχει δοθεί στην υπόθεση φαίνεται από το γεγονός, πως η εξερεύνηση του όλου γεγονότος γίνεται με μέθοδο που χρησιμοποιούν σε αντίστοιχες αντιτρομοκρατικές.

Χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα, έγινε χρήση φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας και… μπατονέτες. Οι αρχές πήραν τα ρούχα που φορούσαν η Καρολάιν και ο άντρας της, όπως και ευρήματα της ίδιας από τα τα χέρια, τα νύχια και το πρόσωπο της.

Η κοπέλα φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες, πριν την ακινητοποιήσουν και γίνει το μοιραίο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον σύζυγο της. Σ’ αυτά αναζητείται γενετικό υλικό ή αποτυπώματα των δραστών. Αντίστοιχη εξερεύνηση γίνεται στα σκοινιά, ταινίες και τα δεσμά που χρησιμοποίησαν.

Γενετικό υλικό και αποτυπώματα που συλλέχθηκαν από το σπίτι της οικογένειας, τοποθετούνται σταδιακά στην τράπεζα δεδομένων σεσημασμένων ατόμων αλλά και σε αυτή με περίπου 165.000 «ορφανά» αποτυπώματα και DNA.

Σύμφωνα με την κατάθεση του άντρα της Καρολάιν, οι δράστες ήταν δύο ψηλοί, περίπου 1.80 με κουκούλες full face, ενώ ο τρίτος πιο κοντός και ευτραφής που φορούσε περιλαίμιο μοτοσικλετιστή. Ο ένας είχε στην κατοχή του ένα ασημένιο περίστροφο ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο κοντός είναι που επιτέθηκε στην Καρολάιν και είναι ο δολοφόνος από τους τρεις δράστες του γεγονότος. Ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας 2 Απριλίου 2018, είχε εξελιχθεί μία παρόμοια εισβολή με αντίστοιχο δολοφονικό αποτέλεσμα, με τρεις δράστες.

Μπακς: Σάρωσαν τους Χιτ και τώρα… περιμένουν (vid)

Super League 1: «Αυλαία» της σεζόν με δύο ντέρμπι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: To DNA «καίει» τους δράστες – Ποιος από τους τρεις ο δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.