ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 5 σοβαρά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν οι δράστες πέντε είναι τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 5 σοβαρά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν οι δράστες πέντε είναι τα ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, οι αρχές είναι έτοιμες να φτιάξουν το σκίτσο του υπόπτου.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πέντε ερωτήματα, που χρειάζεται να απαντηθούν και έχουν σχέση με το όλο συμβάν. Αυτά έχουν να κάνουν με τις κινήσεις των δραστών, τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να εξαϋλώσουν τα ίχνη τους, τα «κενά διαστήματα» και τις κινήσεις του θύματος αλλά και του συζύγου της.

Αν καταφέρουν και βρουν την εξήγηση τους, θα είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί με τα στοιχεία που παίρνουν από τις καταθέσεις τα συγκρίνουν με άλλες υποθέσεις. Στις οποίες πήραν μέρος συμμορίες Ελλήνων, Γεωργιανών και Αλβανών και αφορούσαν τη Βορειοανατολική Αττική. Ενώ χαρακτηρίζονταν και από τον βασανισμό των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας για το πρώτο ερώτημα, από την εξέταση των καμερών και των τηλεφωνικών κλήσεων αλλά και ότι έχει προκύψει από τα εγκληματικά εργαστήρια, δεν υπάρχουν στοιχεία για την άφιξη, την αναχώρηση αλλά και τις κινήσεις, των τριών δραστών στα Γλυκά Νερά. Η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν είναι πως πήγαν στο σπίτι πεζοί και φορούσαν διπλά ρούχα για να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Επίσης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι κακοποιοί σπάνια επιχειρούν να ληστέψουν άτομα νεαρής ηλικίας, γιατί χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες και δεν έχουν τόσα χρήματα πάνω τους. Ενώ μπορούν να αντισταθούν και σε μεγαλύτερο βαθμό. Έτσι η μόνη λογική σε αυτό το θέμα υπάρχει αν είχαν μάθει πως ο πιλότος πήρε 110.000 ευρώ για να αγοράσει κάποιο αγρόκτημα.

Όσον αφορά το ερώτημα γιατί αποφάσισαν να πνίξουν την Καρολάιν, γιατί οι δράστες δεν την έκοψαν την δυνατότητα να μπορεί να αναπνεύσει για ένα με δύο λεπτά και το έπραξαν για πολύ παραπάνω. Επίσης εφόσον αντιστάθηκε γιατί δεν έχει κάποιο σημάδι από την πάλη που έγινε.

Ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο πιλότος είχε άλλη μεταχείριση από την σύζυγο της. Αυτόν δεν τον έδεσαν τόσο σφιχτά, σε αντίθεση με την εκλιπούσα που χρησιμοποίησαν τα ρούχα της.

Τέλος αν ο 32χρονος έχασε τις αισθήσεις του από την απώλεια οξυγόνου για πολλά λεπτά, θα μπορούσε να συνέλθει μόνο με την παροχή οξυγόνου και όχι από μόνος του. Ενώ δεν άφησαν και το κινητό του, κοντά του, ώστε να μπορέσει να καλέσει τις αρχές.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν βοήθησαν ποτέ τα σκίτσα των δραστών»

Survivor: Αποθεωτική υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη σε αεροδρόμιο και Βραχάτι! (pics & vids)

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Λάρισα για τον Πινακά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 5 σοβαρά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.