ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η καθημερινότητα του Μπάμπη στη φυλακή

Ψυχρός και ατάραχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη φυλακή, όπου δε μιλάει καθόλου για τη σύζυγο του.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η καθημερινότητα του Μπάμπη στη φυλακή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ψυχρός και ατάραχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη φυλακή, όπου δε μιλάει καθόλου για τη σύζυγο του.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, ωστόσο φαίνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει ψυχρός και ήρεμος.

Συγκεκριμένα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, βρίσκεται στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται και φαίνεται τελείως ατάραχος.

Αυτό επιβεβαιώνει και το οπτικό υλικό του έχει το STAR στα χέρια του, αφού δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ίδιος έχει προσαρμοστεί ήδη στις νέες συνθήκες ζωής του.

Παρότι έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη γυναίκα του και να πνίξει το σκυλί της οικογένεια, φαίνεται αρκετά… φιλόζωος, αφού φροντίζει τα γατάκια της φυλακής, ενώ μιλάει ελάχιστα και αυτό μόνο με τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν έχει επαφές με άλλους κρατούμενους, ενώ αυτά που λέει αφορούν την κόρη και όχι τη γυναίκα του, την Καρολάιν, της οποίας αφαίρεσε τόσο βάρβαρα τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν «Θα του έσπαγα το κεφάλι»

Μετάλλαξη Δέλτα: Ποιά είναι τα συμπτώματα – Πως το καταλαβαίνω – Πως μεταδίδεται

Euro 2020: «Τιτανομαχία» Αγγλία – Γερμανία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η καθημερινότητα του Μπάμπη στη φυλακή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.