ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν «Θα του έσπαγα το κεφάλι»

Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν, που δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τα όσα νιώθει από τη στιγμή που έμαθε τον δολοφόνο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν «Θα του έσπαγα το κεφάλι»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν, που δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τα όσα νιώθει από τη στιγμή που έμαθε τον δολοφόνο.

Συγκλονισμένη παραμένει όλη η Ελλάδα, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να δίνονται στη δημοσιότητα.

Για τα συναισθήματα του, μίλησε και ο πατέρας της Καρολάιν και τα όσα ένιωσε όταν έμαθε ότι ο δράστης της δολοφονίας της κόρης του ήταν ο γαμπρός του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο μπαμπάς της Καρολάιν λοιπόν, μίλησε στην εφημερίδα Sun και ανέφερε:

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» είπε στη συνέχεια.

Ενώ στο τέλος ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, απαντώντας: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Σχολίασε μάλιστα και την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, λέγοντας «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι συμβαίνει με το Facebook προφίλ της Καρολάιν;

Copa America 2021: Διέλυσε τη Βολιβία η Αργεντινή, νίκη για την Ουρουγουάη!

Παναθηναϊκός: Μια πρώτη εντύπωση από Γιοβάνοβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν «Θα του έσπαγα το κεφάλι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.