ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό έχει εξοργίσει τον πιλότο

Ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό έχει εξοργίσει τον πιλότο

Ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το έγκλημα στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Με τον Σταύρο Μπαλάσκα, ωστόσο, να διαβεβαιώνει πως πλέον η ελληνική αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα του δράστη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, επισήμανε πως «είμαστε πολύ κοντά» στη διαλεύκανση του εγκλήματος, αλλά και πως υπάρχουν στοιχεία – και μάλιστα πολύ σοβαρά στοιχεία – που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και το σενάριο ότι η άτυχη Καρολάιν, ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000 ευρώ!

Εμφανίστηκε επίσης ενοχλημένος για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με το ποιος τέλεσε το έγκλημα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι τη σκότωσε το 11 μηνών βρέφος», γεγονός που ενοχλεί και τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι «κάνουν μια βαθιά και υπεύθυνη έρευνα».

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος πιλότος ανακοίνωσε πως θα εγκαταλείψει τη μεζονέτα, όπου δολοφονήθηκε η σύζυγός του, την ώρα που τα μοναδικά ευρήματα που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, είναι ένα αποτύπωμα αλλοδαπού εργάτη κι ένα πελματικό εντύπωμα του 32χρονου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

MasterChef Αλέξανδρος Συνοδινός – Τζέιμς Survivor: Η άγνωστη φιλία

Survivor 27/5: Τριαντάφυλλος – Ατζούν 1-0 – Βρήκε τον μπελά του ο Τούρκος

Survivor: Τρελή ζήλια η Μαριαλένα με τον Σάκη – Την έπεσε σε τουρίστριες (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό έχει εξοργίσει τον πιλότο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.