ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται από την τρίτη, στις φυλακές Κορυδαλού, μετά την ομολογία του.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται από την τρίτη, στις φυλακές Κορυδαλού, μετά την ομολογία του.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κακές σχέσεις με την οικογένειά του είχε ο πιλότος, όπως βγήκε προς τα έξω.

Μετά από την μαρτυρία του 23χρονου, πως αυτός αφαίρεσε την ζωή της Καρολάιν στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη, προφυλακιστέος, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οδηγήθηκε εκεί μετά την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή αλλά και του εισαγγελέα. Ενώ θα βρίσκεται σε… προστατευμένο περιβάλλον, μέχρι να γίνει η εκδίκαση της όλης υπόθεσης.

Ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, με αλεξίσφαιρο, για την προστασία του. Ενώ στις φυλακές, βρίσκεται σε πτέρυγα, όπου υπάρχουν επιφανείς εγκληματίες.

Δηλαδή άτομα, που θεωρείται πως θα κινδύνευαν, αν μεταφέρονταν σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στις φυλακές, από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Πρόκειται για την υψίστης ασφαλείας πτέρυγα ΣΤ, η οποία θεωρείται «VIP» και «ήσυχη». Μάλιστα μαζί του στον ίδιο χώρο είναι ο Παναγιώτης Βλαστός και ο Νίκος Μαζιώτης, με τους οποίους προαυλίζεται.

Στο κελί του ακόμα κρατούνται ένας σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος βρίσκεται εκεί για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, ένας κρατούμενος για λαθρεμπορία καθώς και ένας που μεταφέρθηκε εκεί πριν από λίγο καιρό για υπόθεση ναρκωτικών επίσης.

Στην ίδια πτέρυγα πλέον ζουν ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie. Εικόνες από αυτήν την VIP πτέρυγα των φυλακών, εξασφάλισε το Mega.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη! Τι έψαχνε ο Δογιάκης – Η τραγική σύμπτωση με τον πιλότο!

Super League: Γεμάτα γήπεδα αλλά μόνο με εμβολιασμένους!

Survivor 26/6 – Τριαντάφυλλος: «Οταν βγήκα από το Survivor μου ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.